blandat. 30/9-10

Tjooo!
Måste bara börja med att lägga ut den här grymma låten!!!


Apabra!

Skriver inte så mycket idag.. typ trött. har packat hela eftermiddagen och kvällen. Så aa... typ inte hänt så mycket. Red Raymond igår och det gick bra. Tränade på böjda spår och sånt.. imorgon blir det NFK igen med skolan. Andra halvan ska vara på mantorp och köra.

Igår var vi i skogen hela dagen också, vi letade efter en massa saker i skogen.. The valley of getå!

får räcka för stunden..
love ya'
// Mathildah

Cp Gubbe ?! 28/9-10

Halloj!

Alltså jag vet i fan vad det var för gubbe på Hemköp idag !? Jag och en massa andra stod där och skulle ta munkar och eftersom att vi var ganska många så typ blockerade vi vägen lite.. Men vill man gå förbi så kan man ju fråga lite snällt om man kan få det ... man behöver ju inte göra som en gubbe gjorde idag, nämligen bara tuffa på som en jävla bulldozer! Han typ tröck in sin korg i mitt arsle, Kim flög in i ananas lådan och Johanna flög in i Nutella hyllan!! Vad är det för sätt egentligen ?! Har inte svenska A-lagare något hyfs eller!? Vi blev iallafall jävligt pist off på honom! Det är hans fel att jag har fobi för korgar som finns bakom mig nu .. !


Lägger upp en bild på min "fina" invalid bil så att vissa som tycker att den låter cool och häftig får se att de har fel ! :)

Inte så charmig direkt!


Imorgon ska NP1 ut i skogen. To the valley of Getådalen! Vi ska leta efter kryp och annat äckligt..

Love ya'
// Mathildah

Tråkigt. 27/9-10

Kära bloggläsare !

Min studiedag har varit otroligt tråkig... Syster och jag gick ner till strömmen och matade ankorna som ett  par gamla tanter med för mycket fritid! Liksom vafan !
Jag åkte inte till åby sen.. vet ej varför. Men men , försökte göra pannkakor men det gick åt helvete! Vet ej varför där heller men sen fick mamma göra klart dem. Det blev gott i slutändan. Sen fikade vi, hittade äggskal i sockerkakan och blev inte riktigt lika sugen på den längre ... Alltså hur tråkigt kan man ha egentligen ?!

Nu vill jag veta vad ni har gjort idag och jag hoppas ni har haft roligare än mig?
En fråga till , jag skulle vilja ha Mr Romeo på lägret nästa år men han är en D-ponny på 147 cm , tror ni att jag är för stor med mina 175 cm och 66 kg ?


Söta Mr Romeo!


Love ya'
// Mathildah

Studiedag. 27/9-10

Hej alla glada!

Idag har man ju då Studiedag! Ganska skönt faktist , men dem kunde valt en bättre dag att ha studiedagarna på ... typ tisdagar, onsdagar eller torsdagar! För på måndagar har vi ju praktik! Det vill man ju inte missa. Alla studiedagar ligger förresten på måndagar! Inte så snällt utav lärarna ....

Idag blir det väl att packa. Jag och Johanna ska ju flytta till Stavsjö och bo hos pappa, för mamma ska flytta till Halmstad. Jobbigt att packa, men skönt att få det gjort. Det händer inte så mycket idag .. Tänkte försöka ta mig till Åby sen och hjälpa Sofia me att sköta Nikita. Men vi får se hur det blir med det.

Här kommer en bild på min ridlägerhäst som jag hade på Ranchens 2010:

Fin gammal gubbe! 23 år!


Det var allt för den här gången!

Love ya'
// Mathildah

Ny blogg. 26/9-10

Tjenare !

Skaffat ny blogg. Den förra var inget rolig att blogga på , men nu har jag en ny snyggare som Elin på
http://ponyriders.blogg.se/ har hjälpt mig med. Tack Elin!

Här kommer jag då skriva om mitt liv och det blir förmodligen oftast om hästar, för hästar har en mycket stor del av mitt  liv. Bästa hästen heter förresten Kajsa!
Jag har precis börjat på Realgymnasiet (Hästhållning) nu i Augusti. Jättkul är det och jag trivs mycket bra.
Har precis börjat rida på Nfk också eftersom Bränntorp lade ner ... jättetråkigt att dem gjorde det...
Kajsa flyttade inte så långt iallafall, hon köptes utav Åby ridskola och jag har praktik där så jag träffar henne minst en gång i veckan!

Tog moppekort nu i september också! Kul, nu blir det att åka runt i min röda "fina" mopedbil..

Det får räcka för idag :)

love ya'
// Mathildaah :*

Välkommen till min nya blogg!